OnyX

OnyX voor Mac

Schoonmaker en klusjesman voor je Mac

Het gratis OnyX is een onderhoud- en optimalisatietool voor de Mac. Je voert er allerlei uiteenlopende taken mee uit, zoals schijfanalyse, cacheverwijdering en het wijzigen van het uiterlijk van je Dock.Bij het opstarten inspecteert OnyX je harde...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veelzijdig schoonmaakpakket
  • Handige bewerking van instellingen
  • Gebruiksvriendelijk menu

TEGEN

  • Laat je Mac wel eens vastlopen

Uitmuntend
8

Het gratis OnyX is een onderhoud- en optimalisatietool voor de Mac. Je voert er allerlei uiteenlopende taken mee uit, zoals schijfanalyse, cacheverwijdering en het wijzigen van het uiterlijk van je Dock.

Bij het opstarten inspecteert OnyX je harde schijf, voordat het andere acties voor je onderneemt. Naast grondige controle- en onderhoudstaken, haal je met het programma ook vooral een bezem door je Mac. Zo verwijder je allerlei diepverborgen cache-bestanden die na systeem-, gebruikers- of internethandelingen zijn achtergebleven. Daarnaast pas je met OnyX de weergave van verscheidene hulpmiddelen en programma's aan. Voorbeelden hiervan zijn de Mac's zoekmachine Spotlight en het Dock, de iconenbalk op het bureaublad.

Het is onmogelijk om alle capaciteiten van OnyX hier te vermelden. Veel van de taken zijn ook op andere, ingewikkeldere manieren te verrichten. Het mooie is echter dat OnyX ze voor jou handig samenbundelt in één menu. Wel is het vaak moeilijk om zelf te achterhalen wat er nou precies gebeurt, vooral bij de "zware" klussen. Geregeld bevriest het programma eventjes tijdens het arbeiten. Verder vertelt de statusbalk je nooit wat specifieks, dus je moet er vooral maar op vertrouwen dat er iets positiefs gebeurt.

Deze applicatie verzamelt, net als MacPilot irritante onderhouds- en instellingenklusjes in één pakket. OnyX houdt je Mac mooi gezond, zodat jij je aandacht op leukere dingen kan vestigen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

OnyX

Download

OnyX 2.7.3_

Beoordelingen about OnyX

Promotie×